Tarieven

Wat ik doe

Studio-, Zwangerschaps- en Newbornfotografie. Deze drie aspecten van fotografie vind ik zo gaaf om te doen. Ik heb het geluk gehad dat ik al veel mensen, dieren, natuur en producten op de foto mocht zetten.

Maar bij deze shoots kan ik mijn enthousiasme de vrije loop laten gaan. Een mooie mama met een ronde buik in haar vertrouwde omgeving. Of laten zien waar straks het kleine babytje groot mag worden.

Hoe ik het doe

Bij studiofotografie gebruik ik flitslampen. Het spelen met licht is fantastisch om te doen. Ik probeer altijd iemand op de foto te zetten zoals hij of zij is, door een ontspannen sfeer te creëren. En zeker ook een niks moet, alles mag instelling. Mijn motto is dan ook: wees lekker jezelf, er zijn al zoveel anderen.

Bij een zwangerschaps- of newbornshoot gebruik ik alleen natuurlijk licht. Daardoor zijn deze foto’s heel naturel.

Waarom ik het doe

Fotograferen is altijd al een passie geweest. Zeker omdat in mijn privéleven foto’s een belangrijke herinnering zijn geworden. Door de tijd heen werd ik gefascineerd door “koppen” op een foto.

Newborn- en zwangerschapsshoots vind ik geweldig om te doen. Deze foto’s vertellen een verhaal. De kleine teentjes, handen en het gezichtje, pure detailfoto’s van een nieuw leven vertellen een verhaal.

PHOTOSHOOTS

VANAF €125,-

BOEK EEN SHOOT

PHOTOSHOOTS

VANAF €125,-

Boek een shoot

MEER TAMAAR FOTOGRAFIE