Hallo ik ben Tamaar,

Mijn liefde voor fotografie is ontstaan door, van belangrijke en spannende momenten, zeer mooie herinneringen te maken en ontroerd te raken van het resultaat.

Ik leid een druk, maar prachtig leven. Wij wonen met ons gezin in een geweldige boerderijwoning aan de rand van Alphen aan den Rijn. Elke ochtend als ik wakker word, dan kijk ik uit over de weilanden in de richting van Ter Aar, Langeraar en Rijnsaterwoude. De opkomende zon, de dauw op het gras, de nevel die neerslaat op de velden en de wolken die zich samenpakken boven de polder. Die beelden… waanzinnig mooi!

Ja, een druk leven. Dat is het zeker. Naast mijn werk als fotografe ben ik moeder van vier kinderen en de trotse vrouw van Ray. Verder ben ik nauw betrokken bij de onderneming van Ray, V.o.F. Rajabo. Als de kinderen op school zitten, dan ben ik ’s ochtends vaak bij de paarden. Daar kan ik echt genieten van de rust.

Als fotografe richt ik mij het liefst op portret fotografie. Koppen schieten noem ik het ook wel. Ik hou ervan om mijn spontaniteit te gebruiken tijdens de shoots. Daarmee creëer ik een natuurlijke setting, waar iedereen zich prettig voelt. Dit zorgt er dan ook voor dat een shoot een feestje wordt en dat zie je terug in het resultaat.

Na een shoot ontvang je 25 foto’s in kleur en 25 foto’s in zwart/wit. De foto’s worden digitaal verstuurd via een WeTransfer link.

Ik kijk ernaar uit om voor jou de shoot te verzorgen waar je met veel plezier aan terug denkt.

“Super leuk en gezellig bij Tamaar! Meiden voelde zich enorm op hun gemak. En wat een geweldige plaatjes krijg je dan. Alles kan en mag. Top fotograaf.”

Laila, Moeder van Imme en Selle

“Wat een super vrouw, super foto’s laten maken door Tamaar. Ze heeft zulke leuke en aparte ideeën. De kinderen voelde zich meteen op het gemak en wat een gave foto’s komen eruit.”

Suus Vergunst, Moeder van Romy en Levi

“Top shoot gehad! Tamara geeft net die andere twist aan de foto’s en niet zo standaard! Ik ben nu al super blij met de foto’s!”

Bianca de Rooij

“Enthousiaste, professionele fotograaf. Ze denkt out of the box en maakt geen standaard plaatjes!”

Wanda van Mil

MEER TAMAAR FOTOGRAFIE